ß-HcG İLE SAĞLIKLI YAŞAM

 

Kilo Verme BHcG

Kilo Verme BHcG

Dünyada birçok ülkede yaklaşık yirmi yıldır uygulanan ve sadece bir zayıflama programı olmakla kalmayıp şeker, kolesterol ve yüksek tansiyon gibi hastalıkların tedavilerinde de destekleyici özelliği bulunan ß- HcG Sağlık Paketi, programdan yararlananları yüzünü güldürüyor. Bu nedenle hastalarımızla ilk yaptığımız görüşmenin ardından kan tahlilleri yaptırıyoruz. Sonuçlara göre kişiye özel diyet ile birlikte 30-60 gün arasında değişen süre boyunca kişi,her gün göbek deliği çevresine ß- HcG enjekte ediyor. Bugüne kadar tedaviyi tamamlayan hastalarımda psikolojik rahatlama gözlemledim. Onların bana aktardıklarına göre de, yaşama bakış açılarının değişmesi, uyku düzenlerinin oturması, cinsel performanslarında ve günlük yaşamlarındaki aktivasyonlarda artış olduğunu biliyoruz. Tedaviye hasta uyumu çok iyi olup, pek çok hasta ikinci bir kürü olmak istiyor. Tedavi, güvenli ve kolay uygulanabilmekte, ayrıca diyete tam olarak uyulmasını sağlamaktadır. Doğru uygulandığında hızlı kilo kaybı oluşurken, tedavi sonucunda vücudun şekillenmesini sağlar.

ß- HcG nedir? (ß- HcG =Beta Human chorionGonadotropichormone) HCG glikoprotein yapıda olup, plasentadan trofoblastik hücrelerden üretilir. Birbirinden farklı, Alfa ve Beta (ß) adlı ayrı iki zincirden oluşur. Kilo vermeyi hızlandırır, uygulaması kolay ve sonrasında da kilo vermeyi kolaylaştırır. Şişmanlık sadece kilolu olma durumu değildir. Bu nedenle de tek başına diyet uygulamak şişmanlığı tedavi etmez, yardımcı olur. HcG hipotalamik seviyede etki etmektedir. Hipotalamik bozukluğu düzeltmekte ve ardından da yağ metabolizmasını etkilemektedir. Bu nedenle HcG şişmanlığın tedavisinde çok iyi bir yardımcıdır. Etki Mekanizması: * Yağlı dokuda metabolizmayı hızlandırır, lipoliz yapar bunu lipogeneziz yoluyla gerçekleştirir. * Yağ depolarının mobilizasyonunu artırır. * Perifer dokuda yağ tüketimini artırır. * Yetişkinlerde tek doz ß- HcG ile serbest yağ asidinde artış meydana gelir. * Şişmanlıktan sorumlu bölgenin beynimizdeki hipotalamik alan olduğu düşünülmektedir. * Bazı hastalıklarda olduğu gibi (diyabette panreas, hipotiroid’detiroid bezi gibi) şişmanlıkta bulgular bu bölgeye yönelmektedir. ß-HcG nasıl uygulanır? * Hasta geldiğinde ön görüşme yapılarak bilgilendiriliyor. * Tedavinin başladığı gün kan tahlilleri yapılıyor. * Tahlil sonuçlarına göre kişiye özel diyet ile birlikte 30-60 gün arasında değişen süre boyunca her gün göbek deliği çevresine ß- HcG enjekte ediliyor.

 

10 SORUDA ß- HcG İLE KİLO VERME YÖNTEMİ

Soru 1: Hormon iğneleri ile kilo vermek yeterince güvenli mi?
Hormon kullanımında dozajlar çok önemlidir.Gereken dozajda verilen hormonlar istenilen etkiyi yaratır ve yan etki görülmez. Bizim kullandığımız BHcG hormonunun dozu (125 Ü) hamile bir kişide üretilen günlük miktarın (200.000 Ü) 1500 de 1’i kadardır. Bu dozajdaki hormon hiç bir yan etki göstermez. Kısırlık tedavisinde kişiye günde 5000 Ü BHcG hormonu verilir. Ve burada da hiçbir yan etki gözlenmez.

Soru 2: Düşük kalorili bir diyet ile şüphesiz herkes kilo verir.
ß- HcG kürünün bize ne faydası var? Cevap: İncelme iki şekilde olur. Birincisi; kişinin kilo alması engellenir. Bu, diyetin görevidir. Diyet ile amaçlanan öncelikle kilo alımını engellemektir. İkincisi; kilo vermeyi teşvik etmektedir. Spor yaparak kalorileri harcamak ve bazal metabolizmayı artırmaktadır. Yağ hücrelerinin yıkımı çok zordur. Burada HcG’nin görevi başlar. Yağlı ve yağsız dokuda yağ depolarının boşalmasını sağlar. Düşük kalorili bir diyet ile kilo verilebilir; ancak diyet yapan kişinin çalışması, ailesi ile ilgilenmesi ve sosyal ilişkilerine devam etmesi gerekmektedir. Kadın plasentası, hamilelik süresince (6.haftadan 16. haftaya kadar) HcG üretir. HcG tedavi sırasında, gereken enerji, özellikle karın ve kalça bölgesindeki yağ depolarının çözülmesi ile sağlanır. Düşük kalorili diyet ise yeni boşalan yağ hücrelerinin tekrardan dolmasını engeller. Uygulanan diyette protein, mineral ve lifler vardır.

Soru 3: Uygulanan diyet yeterince düşük kalorili. Acıkmaz mıyım?
Cevap: HcG ile yağ hücrelerinden yağların çözülmesi ile yeterli kalori sağlanır. Bu da günlük aktivite için kişiye yeterli enerji sağlar. Ayrıca kişi HcG sayesinde acıkmaz, ancak alışkanlıktan ötürü bir şeyler yemek isteyebilir veya çiğneme isteği duyabilir. Bazı kişiler alışkanlıkları gereği fazla yemek isterler ve aç olduklarını sanırlar. Oysa aç olmak ve yemek isteği farklıdır. Yapılan plasebo kontrollü, çift kör klinik çalışmada, kan şekeri seviyesi HcG alarak diyet yapan grupta normal kalırken, HcG almadan diyet yapan grupta düşük saptanmıştır. Sonuç olarak; HcG kullanmadan diyet yapanlarda kas dokusu kaybedilirken, HcG kullanan hastalarda yağ doku kaybı sağlanır.

Soru 4: Hamilelerde kilo vermek için HCG tedavisi uygun olur mu?
Cevap: Önerilmemektedir.

Soru 5: HCG kürü ile ne kadar kalori yakılmaktadır?
Daha fazla doz HcG enjekte edilirse, yağ yakma miktarı artar mı? Cevap: Depolanan yağ miktarına göre tüketilen yağ miktarı değişir. Daha fazla doz HcG enjekte edilmesinin bir etkisi bulunmamaktadır. (Doz artırmanın tedavide faydası yoktur.)

Soru 6: HCG tedavisinin yan etkileri nelerdir veya kullanılmaması gereken durumlar var mıdır?
Cevap: Öncelikle bilinmesi gereken şu; hamilelerde günde 200 bin ünite HcG üretilmektedir. Bu tedavide ise günde 125-150 ünite verilmektedir. Yani tamamıyla güvenli bir tedavidir. Deri altına uygulanan HcG’nin yarılanma ömrü 33 saattir, yani depolanma yapmaz.

Soru 7: Adet düzenim değişti, ilgisi olabilir mi?
Cevap: Hayır ilgisi bulunmamaktadır.

Soru 8: Bu yöntem etkili ise, neden ilaç endüstrisi bu konuda büyük yatırımlar yapmıyor?
Cevap: HcG hormonu, kan gibi doğal bir maddedir. Patenti kesinlikle alınamaz.

Soru 9: İki haftadır HcG kürü yapıyorum, beklediğim kadar kilo veremedim? Neden?
Cevap: 1. Her gün yeterli su içildi mi? (Çay içerken şeker, yağ ve süt kullanılmamalı.) 2. Diyete harfiyen uyuldu mu? (Küçük bir değişiklik bile yapılmamalı.) 3. Krem, vücut losyonu kullanıldı mı?

Soru 10: HcG’nin göğüs kanserini önlediği doğru mu?
Cevap: HcG’nin kadınlarda göğüs kanserini önlediği çalışmalar bulunmaktadır. Ayrıca tedavi paketinde uygulanan dozun (125 IU/gün) daha fazlası, zayıflama dışı bazı tedavilerde (Örneğin; tüp bebek yöntemi 5000 IU/gün 3 ay) kullanılmaktadır. Bu hastalarda herhangi bir yan etki izlenmemektedir.